Krepšelyje yra 0 prekės

Echolotas Lowrance Mark-5x Pro Fishfinder

Galingas, dviejų dažnių 83/200 kHz echolotas su optimizuotomis Lowrance funkcijomis ir 5 in./12.7 cm dydžio ekranu, puikiai matomu net šviečiant saulei.

Galingas, bet tuo pačiu paprastas Mark echolotas turi legendines Lowrance savybes, skirtas lengvai surasti geras žvejybos vietas. Šio echoloto meniu itin paprastas ir suprantamas.

Mark-5x Pro pasižymi aukštos rezoliucijos 5 in./12.7 cm, 480x480 pikselių Film SuperTwist LCD ekranu, todėl yra pukiai matomos visos detalės net šviečiant saulei. Ekranas ir klaviatūra turi reguliuojamą baltą LED apšvietimą, todėl šis echolotas yra tinkamas tiek žvejybai dieną, tiek naktį. Taip pat šis Mark echolotas turi platesnį, dviejų dažnių 83/200 kHz sonarą, su kuriuo galima pasiekti net 1,000 ft./305 m gylį.

Naujas echoloto ir jo montavimo dizainas pritaikytas taip, kad būtų galima jį lengvai pasukti, pakreipti ar pakoreguoti. Nauja 1/4 jungtis suderinama su ankstesniais Lowrance ir Eagle produktais.

 

 

Pagrindinės savybės:

  • 300W RMS, 2,400W Peak-To-Peak; gylis iki 1,000'/305 m
  • Dvigubo dažnio 83/200 kHz Skimmer® daviklis su vidiniu temperatūros jutikliu ir 120˚ platesniu sonaru
  • TrackBack™ funkcija, suteikianti galimybę peržiūrėti sonaro istoriją
  • Viena ranka reguliuojamas vaizdas, paprastas montavimas
  • Reguliuojamas, ryškiai baltas ekrano ir klaviatūros LED apšvietimas, kuris yra tinkamas tiek žvejybai dieną, tiek naktį
  • Uniplug 1/4-turn jungtys - suderinamos su ankstesniais Lowrance ir Eagle įrenginiais

 

 

 

 

SUTEIKIAMA 24MĖN. GARANTIJA.

Kiti pirkėjai taip pat rinkosi